Abstracte-schilderijen

Abstracte-schilderijen

Welkom

Welkom op deze website die vol staat met verschillende abstracte schilderijen. Het mooie aan een abstract schilderij is dat iedereen het werk anders interpreteert. Iedereen ziet er wat anders in en daar kan uren over gediscussieerd worden. Op deze site staan veel verschillende abstracte schilderijen. Dus voor ieder wat wils. Schilderijen die bijvoorbeeld mooi staan in moderne interieur. Zo staan hier echte eye-catchers tussen, maar ook rustgevende kunstwerken en werken met zachte kleuren. Je kan hele aparte schilderijen tegenkomen, maar ook kunstwerken waar je bepaalde vormen veel meer herkend. Dus voor ieder interieur is hier wel een bijpassend schilderij te vinden.

Tropical mist schilderij

Dit is een uniek schilderij van een tropische mist. Het kunstwerk is geschilderd in een half abstracte stijl met vooral grijs en groen. Je ziet duidelijk bomen, maar door de mist is het een beetje vaag. Wat een prachtig exemplaar, wat een echte blikvanger in huis zal zijn.

naar de website

Arctic Ocean schilderij

Dit is een landschapsschilderij is geschilderd met acrylverf. Je ziet een prachtig ijsblok drijven in de oceaan. Het kunstwerk is half abstract en is een aanwinst voor uw interieur.

naar de website

Schilderij Ocean Nightfall

Dit is een uniek kunstwerk geschilderd in een prachtige half abstracte stijl.Het werk heet Ocean Nightfall. Je ziet een prachtige zonsondergang aan zee. Dit schilderij bevat een prachtige, warme gloed. Het werk is geschikt voor veel verschillende interieurs. Het moderne kunstwerk is door de kunstenaar gesigneerd.

naar de website

Schilderij Watch Me

Dit is een schilderij geschilderd in de pop-art stijl. Voor dit werk zijn felle, opvallende gebruikt die een mooie kleurcombinatie vormen. De meestgebruikte kleuren zijn roze en geel. Het werk is uniek en de kunstenaar is gespecialiseerd en gefascineerd door de pop-art stijl. Het werk heeft een bijzondere schildertechniek.

naar de website

Schilderij composition

Dit is een schilderij genaamd composition. Dit stilleven schilderij is opvallend, kleurrijk en kubistisch. Je ziet een compositie van een gitaar, muziekpapier en meer. Erg uniek kunstwerk voor in de woonkamer of ter inspiratie in de muziekkamer. Een bijzonder exemplaar volledig met de hand geschilderd.

naar de website

Figuratief schilderij Taste

Dit is een figuratief, half abstract schilderij genaamd taste. Dit stilleven is geschilderd in een moderne stijl met veel verschillende en opvallende kleuren. Leuk kunstwerk voor bijvoorbeeld in de keuken of in de eetkamer. Dit prachtige kunstwerk is volledig met de hand geschilderd en de kunstenaar heeft zijn werk gesigneerd.

naar de website

Oh No kunstwerk

Dit is een kunstwerk genaamd Oh No en is geschilderd in de pop-art stijl. Het werk past mooi in een modern interieur. Dit schilderij is volledig geschilderd met de hand en hier is acrylverf en gespoten lak voor gebruikt. De kunstenaar heeft zijn werk gesigneerd.

naar de website

Schilderij Under the Spanish sun

Dit is een figuratief en surrealistisch schilderij. Je ziet een gitaar, vis en een gevulde wijnglas. Kortom het schilderij is een surrealistische weergave van een Spaanse zomeravond. Dit is een kunstwerk met een vakantiegevoel. Het werk is volledig met de hand geschilderd en hier is acrylverf voor gebruikt. De kunstenares heeft haar werk gesigneerd en je kan het makkelijk ophangen.

naar de website

Pop-art schilderij promise me

Dit unieke kunstwerk is geschilderd in de pop-art stijl. Een unieke stroming dat vooral in de jaren 50 opkwam. Wat gelijk opvalt, is de onweerstaanbare blik in de ogen van de vrouw. Met dit kunstwerk kleur je jouw interieur. Voor dit werk zijn namelijk veel opvallende kleuren gebruikt.

naar de website

Schilderij Bob Marley

Dit is een portretschilderij van Bob Marley, de reggae koning. Het kunstwerk is geschilderd met olieverf. Het schilderij is realistisch en Bob Marley is geschilderd met een prachtige, aanstekelijke glimlach. Je gaat er zelf bijna van glimlachen. Uniek kunstwerk voor in uw interieur.

naar de website

Sunny Day schilderij

Dit is een schilderij met een explosie van kleuren. Het kunstwerk is abstract en het heet Sunny Day. Je haalt met dit werk letterlijk en figuurlijk de zomer in huis. Het kunstwerk geeft je interieur kleur en het is een blikvanger in huis.

naar de website

House in the Clouds schilderij

Dit is een prachtig figuratief schilderij van een huis in de wolken. Het kunstwerk is geschilderd in een surrealistische stijl met acrylverf en volledig met de hand. Het werk is ook een tikje mysterieus en daardoor blijf je ernaar staren. Het werk is horizontaal en door de kunstenaar gesigneerd.

naar de website

Schilderij Joy

Dit is een schilderij genaamd joy en dat is niet voor niks. Het schilderij is een en al plezier en blijdschap. Het kunstwerk straalt, haalt de zomer in huis en is een echte kleurenexplosie. Ook voor de kunstenaar was dit een plezier om te maken en het is een plezier om het in huis te hebben. Dit kunstwerk is een blikvanger in huis en zal meteen opvallen.

naar de website

Schilderij olifant

Dit is een figuratief en half abstract schilderij van een olifant geschilderd met acrylverf in opvallende kleuren. De olifant is voor een deel in de kleuren gemengd, wat een prachtig effect geeft. Dit kunstwerk is volledig met de hand geschilderd en de zijkanten zijn mee geschilderd. Dit kunstwerk is van goede kwaliteit en is een blikvanger in huis.

naar de website

Birds song schilderij

Dit is een heerlijk schilderij van een vogel op een tak. Je krijgt van dit kunstwerk een lenteachtig gevoel en het werk past mooi in een landelijk interieur. De meestgebruikte kleuren zijn lichtblauw, wit, geel en bruin. Het schilderij is makkelijk te combineren met andere woonaccessoires.

naar de website

Dreams schilderij

Dit is een figuratief schilderij. Je ziet een gevouwen vliegtuigje en een potlood in een zee van papier. Erg mooi en origineel. Het kunstwerk is volledig met de hand geschilderd en de zijkanten zijn mee geschilderd. Het werk is surrealistisch en de schilder heeft zijn werk gesigneerd.

naar de website

Multichromatic schilderij

een abstract en vrolijk schilderij geschilderd met acrylverf in veel opvallende kleuren. Het kunstwerk geeft een frisse en vrolijke sfeer aan uw interieur. Het werk is volledig met de hand geschilderd en de zijkanten zijn mee geschilderd. De kunstenares heeft haar werk gesigneerd en het is 90 bij 70 cm.

naar de website

Cloud Labor schilderij

Dit is een uniek kunstwerk geschilderd in blauwtinten met gouden details. Je ziet een abstract geschilderde lucht met wolken en een gouden pad tussen de wolken door. Wat het betekent? Dat is aan u. Het werk is volledig met de hand geschilderd en hier is acrylverf voor gebruikt. De kunstenaar heeft zijn werk gesigneerd.

naar de website

Schilderij Atalanta

Dit is een figuratief schilderij geschilderd in zwart, wit en blauw. Je ziet een half abstract vrouwenfiguur met een blauwe vlinder, die loskomt uit het haar van de vrouw. Dit kunstwerk is echt een blikvanger in huis. Het zit ingenieus in elkaar. Een werk waar je naar blijft kijken. het werk is 80 bij 80 centimeter en is dus vierkant.

naar de website

Lets swing kunstwerk

Dit is een swingend kunstwerk waar je energie van krijgt. Je ziet verschillende muziekinstrumenten geschilderd door elkaar heen in realistische en opvallende kleuren. Het is net een jazz trio. Het is geschilderd met acrylverf en de zijkanten zijn mee geschilderd. De kunstenaar heeft zijn werk gesigneerd.

naar de website

The Rose

Dit schilderij is een modern en abstract stilleven. Je ziet een vaas met rozen. Dit werk is bijzonder en een echte blikvanger in huis. Je blijft er naar staren. Het werk is geschilderd in de kleuren blauw, bruin, rood en wit. De zijkanten zijn mee geschilderd en de kunstenares heeft haar werk gesigneerd.

naar de website

Winter Birch Trees

Dit is een rustgevend landschap schilderij met winterse sferen. Je ziet een wind waaien op een winters landschap gevuld met kale bomen en sneeuw. Het is een schilderij waar je naar blijft kijken.

naar de website

Good morning Alpen schilderij

Een goede morgen op de Alpen. Dit is een prachtig, rustgevend landschap schilderij van de alpen met een sneeuwlaagje en een helderblauwe lucht. Dit kunstwerk is een schilderij waar je uren naar kan kijken. De schilder heeft zijn werk gesigneerd en je kan het direct ophangen. Het werk is ook verkrijgbaar met mist, wat een prachtig effect geeft.

naar de website

Another Lifeform

Dit is een vierluik van de schilder Lennox, die ook het abstracte, prachtige schilderij heeft gesigneerd. Het schilderij is aqua-blauw op een goud-bronze achtergrond. Het schilderij is met de hand geschilderd met arcylverf op canvas doek.

naar de website

Abstracte herfst

Dit is een prachtig, abstract schilderij. Je ziet een ondergaande zon in een herfstbos. De meestgebruikte kleuren zijn rood, oranje, geel en een beetje blauw, zodat je een zonsondergang ziet. Erg mooi en een echte blikvanger in huis. Je blijft kijken naar dit schilderij!

naar de website

Schilderij Butterfly

Een mooie, abstract schilderij van een vlinder met een menselijk figuur geschilderd door Aleksandra. Het kunstwerk is 100% met de hand geschilderd en kunstenares Aleksandra heeft het schilderij gesigneerd. Je kan hem gelijk ophangen en het schilderij is 80 bij 60 cm.

naar de website

Dear deer schilderij

Dit is een uniek, figuratief schilderij genaamd dear deer. Het lieve rendier is geschilderd in zwart, wit en verschillende grijstinten. Het kunstwerk is afgemaakt met gele details. Het werk is volledig met de hand geschilderd en past door zijn kleuren in bijna elk interieur.

naar de website

Bouquet

Een Abstract schilderij genaamd Bouquet. Het schilderij is rood, roze en goud. het is geschilderd Door Sacha. het is handgeschilderd en de dikke zijkanten zijn meegeschilderd. Het schilderij kan je gelijk op hangen.

naar de website

Autumn Garden

Een prachtig, modern, abstract schilderij van de schilder Ines. Het kunstwerkheet Autumn Garden. De gebruikte kleuren zijn vooral: koper, goud, bruin en zilver. Ines heeft prachtige kleurrijke bloemen geschilderd op een koperen achtergrond. De kunstenares heeft het schilderij ook gesigneerd. Je kan hem zo ophangen en het schilderij is 120 bij 80 cm.

naar de website

Dazzling Happiness

Dit is een abstract schilderij van de kunstenares Elizabeth. het heet Dazzling Happiness en het kuntswerk straalt ook vrolijkheid uit. het is ee bloemenveld met rode, gele,groene en blauwe bloemen. Het schilderij is een drieluik die kunstenares Elizabeth ook gesigneerd heeft.

naar de website

Schilderij Dream City

Dit abstracte schilderij geschilderd door Ines heet Dream City. De mooie kleurrijke skyline van een stad is geschilderd op een bruin beige achtergrond. Kunstenares Ines heeft het schilderij gesigneerd en het is 120 bij 80 centimeter.

naar de website

Contrasting Swirls

Een abstract schilderij geschilderd door kunstenares Elizabeth. Het schilderij is een drieluik en heet Contrasting Swirls. Het kunstwerk is voornamelijk zwart-wit. Kunstenares Elizabeth heeft het schilderij gesigneerd en je kan het direct ophangen.

naar de website

Colourful Break

it abstracte kleurrijke schilderij is een drieluik geschilderd door de kunstenaar Büttner. de hoofdkleuren zijn rood, geel, groen en blauw. Het schilderij heet Colourful break en is gesigneerd door de kunstenaar.

naar de website

Schilderij Earthsong

Een drieluik geschilderd Door Büttner die vooral de kleuren wit, groen en geel heeft gebruikt. Het schilderij heet Earthsong en is met de hand geschilderd. De schilder heeft het kunstwerk ook gesigneerd.

naar de website

Schilderij Dancing Flames

Dit is een abstract schilderij geschilderd door de kunstenaar Bütnner. Het kunstwerk heet Dancing Flames en dat is wel duidelijk. Op een zwarte achtergrond zijn mooi geschilderde vlammen te zien in de kleuren rood, oranje en geel. De vlammen dansen echt op het doek. Büttner heeft het schilderij gesigneerd en het is 80 bij 50 centimeter.

naar de website

Schilderij Elsewhere

Dit is een abstract drieluik geschilderd door de kunstenaar Büttner. het is makkelijk te zien dat de schilder geinspireerd is bij het heelal. Op een zwarte achtergrond zijn gele, oranje witgrijze planeten geschilderd. Het kunstwerk is met de handgeschilderd en gesigneerd door de schilder.

naar de website

Schlderij Escapade

Dit is een abstract schilderij geschilderd door Ines. Dit kleurrijke kunstwerk fleurt ieder interieur op. Het komt mooi tot zijn recht op bijvoorbeeld een (gebroken) witte muur. De schilder heeft dit schilderij gesigneerd en het is 100 bij 50 cm.

naar de website

SchilderijGet Enough

Dit prachtige schilderij is geschilderd door de kunstenaar Büttner. het kunstwerk heet Get Enough. De schilder heeft zijn werk gesigneerd en het kunstwerk is 80 bij 70 cm.

naar de website

Schilderij Fortune

Een abstract schilderij van kunstenares Ines. Het schilderij is handgeschilderd en heet Fortune, wat fortuin/geluk betekent. Het schilderij is rijk aan vele kleuren. De schilder heeft het werk gesigneerd en je kan het direct ophangen. Het kunstwerk is 120 bij 80 centimeter.

naar de website

Flower Ceromony

Een handgeschilderde schilderij van kunstenaar Büttner.De schilderij heet Flower Ceromony. Er zijn veel verschillende kleuren gebruikt en het schilderij is 210 bij 60 centimeter.

naar de website

Schilderij Illussions

Een prachtig, kleurrijk, abstract schilderij van kunstenares Ines. Dit schilderij is apart omdat de kleuren veranderen met het licht. Een echte illusie. Het werk is door de schilder gesigneerd en direct op te hangen. het kunstwerk is 150 bij 50 centimeter.

naar de website

Schilderij Liaison

Een abstract schilderij van de kunstenares Ines. Zij heeft vooral de kleuren wit, zilver, rood en zwart gebruikt. Het kunstwerk is gesigneerd door de schilder en je kan het direct ophangen.

naar de website

Schilderij Nordsee 6

Een prachtig, abstract schilderij van kunstenaar Büttner. het is een prachtige weergave van de Noordzee. met mooie gebruikte kleuren als groen, blauw en geel. het doek is gesigneerd door de schilder en je kan hem direct ophangen. Het werk is 120 bij 60 centimeter.

naar de website

Looking down on clouds

Een abstract schilderij is altijd unieke kunst. Iedereen ziet er wat anders in en dat maakt het zo mooi. Dit werk heet Looking Down on the clouds. Het is geschilderd in aardetinten. De kunstenaar heeft het werk volledig met de hand geschilderd met acrylverf. Het werk is gesigneerd door de maker.

naar de website

Sandy Beach kunstwerk

Dit is een zomers schilderij waar iedereen blij van wordt. Het kunstwerk laat je wegzwijmelen bij je laatste vakantie. Je ziet een parelwit strand met een helderblauwe zee en duinen aan de onderkant van het schilderij. Met dit werk haal je de zomer in huis en dit is echt een blikvanger in huis. Het werk is vierkant (80 bij 80 cm).

naar de website

Vrolijke vrienden schilderij

Dit is een vrolijk kinderschilderij met opvallende kleuren. Het werk is een 9 luik schilderij. Elk deel bevat een vrolijke vriend, vandaar de naam. Je ziet een zacht beertje, een vrolijke vis, een lief lieveheersbeestje en nog veel meer. Leuk voor op de kinderkamer of de babykamer.

naar de website

Green apples kunstwerk

Dit is een figuratief schilderij van twee groene appels. Het stilleven is afgemaakt met blauw, oranje en gele vormen en kleuren. Het werk is 80 bij 80 centimeter en dus vierkant. Het werk is gemaakt van acrylverf en is geschilderd op canvasdoek.

naar de website

Poem

Dit is een schilderij genaamd Poem. Het kunstwerk is opvallend en bestaat uit 9 panelen. Al die negen panelen hebben hun eigen verhaal. Het werk is 100 bij 100 centimeter. De meestgebruikte kleuren grijs, rood en zwart.

naar de website

Koi karper schilderij

Een schilderij voor de visliefhebber, maar ook gewoon voor de kunstliefhebber. Dit kunstwerk is namelijk een oogstrelend werk met prachtige felle kleuren. Je ziet de bovenkant van een koi karper geschilderd op canvasdoek met acrylverf. Dit werk is een met de hand geschilderd en gesigneerd door de kunstenaar.

naar de website

Ripley the Dog

Honden, wat zijn ze schattig! En dat blijkt ook weer uit dit schilderij. Dit is een schattig hondje uit een serie van honden schilderijen. Het hondje is geschilderd in realistische kleuren met blauwe en gele details. Zoek je een andere hond? Dat is geen probleem er zijn er meer verkrijgbaar.

naar de website

Amour Fou

Dit schilderij van kunstenares Ines heet Amour Fou. Het is erg kleurrijk en opvallend. Ines heeft het schilderij gesigneerd en je kan hem direct ophangen.

naar de website

Schilderij Down by the Sea

Dit is een rustgevend, landschapsschilderij genaamd down by the sea. Je ziet een prachtig, typsich zeezicht geschilderd in aardetinten. Het kunstwerk past mooi in een landelijk interieur, maar door zijn kleuren kan het ook perfect in andere interieurstijlen worden geplaatst. De schilder heeft zijn werk gesigneerd.

naar de website

Schilderij Angels

Een Abstract schilderij genaamd Angels van de schilder Büttner, die het schilderij ook gesigneerd heeft. Het is een intrigerend schilderij met rode en bruine tinten. De afmetingen zijn: 100 bij 60 cm.

naar de website

Schilderij Skyline

Een modern, abstract schildrij van een skyline. Het schilderij bevat veel verschillende kleuren en is heel opvallend. De kunstenaar is Ines en zij heeft het ook gesigneerd. je kan hem meteen ophangen.

naar de website

Schilderij Stormy Ocean

Dit is een rustgevend landschap schilderij. Je ziet een adembenemend landschap in de vorm van een stormachtige zee. Het kunstwerk is origineel, het pakt je helemaal in. Een werk waar je naar blijft staren. Dit zeezicht is in unieke kleuren geschilderd en is door de kunstenaar gesigneerd.

naar de website

Schilderij Color Ice 2

Abstract schilderij geschilder door de kunstenaar Lennox. Het schilderij heet Color Ice deel 2 en is hand geschilderd. Het kunstwerk is 110 bij 50 centimeter en je kan het direct ophangen.

naar de website

Schilderij Oceans Glow

Dit is een uniek schilderij genaamd ocean glow. Je ziet een zeegezicht met een bijzonder lichtinval. Het kunstwerk is rustgevend en half abstract geschilderd. Het kunstwerk is geschikt voor veel interieurstijlen. De kunstenaar heeft zijn werk gesigneerd.

naar de website

Schilderij Carnival

Dit is een vrolijk, kleurrijk abstract schilderij geschilderd door kunstenares Ines. Het kunstwerk past mooi bij een modern interieur. Het schilderij is 150 bij 50 centimeter en je kan het direct ophangen.

naar de website

Beautiful Life

Dit kunstwerk is een vierluik geschilderd door Lennox, die het schilderij ook gesigneerd heeft. De meest gebruikte kleuren zijn: groen, blauw en rood gekaderd in een zwart en wit. Het is een strak,modern en opvallend schilderij. Echt geschikt voor een huiskamer met een moderne interieur.

naar de website

schilderij Atlantis

Dit schilderij is een vierluik geschilderd door de kunstenaar Büttner. De schilder is geïnspireerd door de zoektocht naar Atlantis, vandaar de naam. Vooral de kleuren blauw, geel, rood en wit worden hier gebruikt. Het schilderij is 210 bij 80 cm.

naar de website

Schilderij abstract Northwind

Dit is een half abstract schilderij met de naam Northwind. Je ziet een zeegezicht met moderne invloeden geschilderd in aardetinten. Er staat duidelijk een wind, want je kan de zee bijna zien bewegen. Het kunstwerk is geschilderd met acrylverf en is een aanwinst voor uw interieur.

naar de website

Schilderij Desire

Dit is een abstract schilderij geschilderd door de kunstenaar Büttner. Het heet Desire en door zijn vurige rode tinten straalt het kunstwerk ook verlangen uit. Dit schilderij kan je zowel horizontaal als verticaal ophangen. Een kunstwerk dat goed terecht in een modern interieur. De schilder heeft zijn werk gesigneerd e het is 150 bij 50 centimeter.

naar de website

Schilderij Crazy Brushes

Dit is een abstract schilderij geschilderd door kunstenares Ines. Zij liet haar Crazy Brushes haar gang gaan, hierdoor krijg je een kunstwerk met een explosie van kleur. Deze kleurrijke, vrolijke schilderij is een drieluik die Ines ook gesigneerd heeft.

naar de website

Atmospheric

Dit is een drieluik geschilderd door de schilder Büttner. Het schilderij heet Atmospheric. Het schilderij is 100% handgeschilderd en de kunstenaar heet zijn werk gesigneerd. Je kan het schilderij gelijk ophangen.

naar de website

Schilderij Blue Moon

Dit is een schilderij geschilderd door Ines. Het kunstwerk is vrolijk en speels. Ines heeft het schilderij gesigneerd en je kan het meteen ophangen. Het kunstwerk is 100 bij 50 cm.

naar de website

Schilderij November

Dit is een indrukwekkend kunstwerk geschilderd in een abstracte stijl. Je ziet een grauwe novemberdag, waar de zon nog net probeert door te komen. De kunstenaar is gefascineerd van wat de lucht voor iets moois kan brengen en ook dit schilderij is daarop gebaseerd. Een uniek, abstract werk wat de kunstenaar volledig met de hand heeft geschilderd en met veel passie, wat van het doek afstraalt.

naar de website

Schilderij Cool Breeze

Dit schilderij is geschilderd door kunstenares Ines. Het kunstwerk heet Cool Breeze. Het schilderij straalt rust uit door abstract getekende bloemen en een boom. De kleuren zijn goud en grijs. het schilderij is 150 bij 50 cm.

naar de website

Schilderij Evening Walk

Een abstract schilderij die een mooie avondwandeling afbeeld in een stad. De kunstenares is Inez. Zij heeft vooral de kleuren groen, geel en zwart gebruikt. Het kunstwerk is handgeschilderd en gesigneerd door de de schilder. Het schilderij is 80 bij 80 cm.

naar de website

Feeling Alive

Dit schilderij geschilderd door Büttner heet Feeling Alive. het zijn vooral zachte kleuren gebruikt als roodachtig, roze en beige. Het kunstwerk is handgeschilderd en is 150 bij 50 centimeter.

naar de website

Schilderij Erosion

Een prachtig abstract schilderij geschilderd door de kunstenares Ines. Het kunstwerk heet Erosion. Zij heeft in dit schilderij het erosieproces mooi weergegeven met vooral de kleuren goud, oranje,bruin en blauw. Het schilderij is een drieluik die gesigneerd is door de schilder.

naar de website

Schilderij Golddigger

Een abstract schilderij van de kunstenares Sascha. Dit kunstwerk heeft de naam Golddigger. Dat betekent dat vooral kleuren als goud, bruin en oranje. De schilder heeft haar werk gesigneerd. Het is 80 bij 100 cm.

naar de website

Vervoering schilderij

Dit is een uniek schilderij met een rustgevende uitstraling. Het werk heeft vervoering. Kunst en muziek brengen vervoering. Daarom is dit schilderij een prachtige combinatie. Je ziet de toetsenbord van een piano met daarboven een prachtige blauwe golf. Een uniek werk, wat een blikvanger zal zijn in huis.

naar de website

Schilderij Eteral Autumn

Dit schilderij is een vierluik geschilderd door de kunstenaar Büttner. Het kunstwerk heet Eteral Autumn. De herfst is hier prachtig en rustgevend weergegeven. De schilder heeft mooie herfstkleuren gebruikt zoals beige, bruin en oranje. Büttner heeft zijn werk gesigneerd.

naar de website

Golden Delight

Een prachtig, abstract schilderij van kunstenares Sascha. Het schilderij heet Golden Delight, dus de meest gebruikte kleur is ook goud. De schilder heeft haar werk gesigneerd en je kan het direct ophangen. Het is 120 bij 80 centimeter.

naar de website

Happy Dandelions

Een vrolijk abstract schilderij van kunstenares Aleksandra. Het kunstwerk heet Happy Dandelions en het zijn gekleurde paardenbloemen. De meest gebruikte kleuren zijn blauw, geel, rood en roze. De schilder heeft haar werk gesigneerd. Het .kunstwerk is 90 bij 60 centimeter

naar de website

Lake of Tranquility

Dit is een abstract schilderij van een landschap, met een boom en zonsondergang. Het kunstwerk is een tweeluik die voornamelijk in zwart en rood is geschilderd. De schilder is Büttner en hij heeft het werk gesigneerd.

naar de website

Rhino right eye

Dit is een sterk kunstwerk geschilderd in prachtige, abstracte en figuratieve vormen. De schilder heeft gebruik gemaakt van verschillende technieken zoals acrylverf en gespoten lak op canvasdoek. Het werk heeft Rhino right Eye en is los verkrijgbaar, Echter is er ook een kunstwerk genaamd Rhino Left Eye en die samen vormen een uniek werk.

naar de website

Buddha kunstwerk

Dit is een uniek kunstwerk met een rustgevende uitstraling. Je ziet een buddha weergegeven met bruintinten, aardetinten en beige. Het schilderij is een moderne weergave en is 80 bij 80 cm. De kunstenares heeft haar werk gesigneerd en je kan het bij thuiskomst direct ophangen.

naar de website

Fishing Boats

Dit is een rustgevend schilderij met drie gestrande vissersboten op een prachtig strand met een helderblauwe zee. Het kunstwerk is geschilderd met acrylverf en de zijkanten zijn mee geschilderd. de kunstenaar heeft zijn werk gesigneerd en wanneer je dit werk ontvangt, kan je die meteen ophangen. Het kunstwerk haalt de zomer in huis.

naar de website

Schilderij Composition

Een schilderij geschilderd door Büttner. De kleuren die zijn gebruikt zijn: oranje, wit en bruin. Het is een prachtig drieluik waarbij de zijkanten zijn meegeschilderd. Je kan het direct ophangen en het is gesigneerd door de kunstenaar.

naar de website

A Long Way Back

Dit is een prachtig abstract schilderij met de kleuren grijs, zwart en rood. Het schilderij wordt A long way back genoemd.

naar de website

Schilderij City Heat

Een abstract schilderij van een stad in de zinderende zomerhitte. Het schilderij is een drieluik geschilderd door kunstenaar Büttner. De schilderij geeft een warm gevoel doordat er veel rood en oranje in zit. Het kunstwerk met 110 bij 80 centimeter en je kan het direct ophangen.

naar de website

Black and Copper Circle

Een abstract schilderij geschilderd door Sascha genaamd Black and Copper Circle. De gebruikte kleuren zijn vooral koper, zwart en oranje. Kunsteanaar Sascha heeft het schilderij ook gesigneerd.

naar de website

Schilderij Slow Motion

Dit is een origineel en indrukwekkend kunstwerk. Het is geschilderd in een half abstracte stijl en je ziet de Noordelijke ijszee met een ijsblok tegen een donkere lucht. Het is een kunstwerk geschilderd met acrylverf en volledig met de hand. het kunstwerk is een blikvanger in huis en past in bijna elk interieur.

naar de website

Houten wandklokken

Naast prachtige schilderijen kan je natuurlijk ook mooie houten wandklokken ophangen. De klokken hebben vaak een naturel uitstraling, waardoor ze makkelijk te combineren zijn met andere meubels.

naar de website

Schilderij Colourful Swirls

Dit is een abstract schilderij van de kunstenares Elizabeth. Het kunstwerk is een tweeluik en is gesigneerd door de kunstenares. het schilderij wordt Colourful Swirls genoemd.

naar de website

Ardour

Het is een wervelend schilderij van de kunstenaar Büttner. Het schilderij is handgeschilderd met de kleuren zwart en rood op een beige achtergrond. het past mooi in een modern interieur.

naar de website

Schilderij Discovered

Dit i een abstract schilderij geschilderd door de kunstenaar Lennox. Het kunstwerk is strak en modern in de hoofdkleuren oranje en bruin met een zwart/grijs kader. Het is een drieluik die ook gesigneerd is door de schilder.

naar de website

Schilderij Da vinci

Een handgeschilderd, abstract schilderij door de kunstenaar Lennox. Dit kunstwerk heeft een rustige uitstraling met een oranje-achtige achtergrond en zwarte sierlijke teksten. Lenno heeft het schilderij Da Vinci gesigneerd en het is 130 bij 60 centimeter.

naar de website

Schilderij Copper Faces

Dit is een abstract schilderij geschilderd door kunstenares Sascha. Zij heeft in haar kenmerkende krachtige stijl een nieuw kunstwerk gemaakt in de serie Faces. Dit keer met de kleuren zwart, oranje en koper. Het schilderij is een drieluik, die Sascha ook gesigneerd is.

naar de website

Abstract Adventure

Een avontuurlijk, abstract schilderij geschilderd door Lennox, die het schilderij ook gesigneerd heeft. Het is een drieluik, die met de hand geschilderd is. De afmetingen zijn: 110 bij 120.

naar de website

Schilderij Flare

Een abstract schilderij geschilderd door Büttner. De schilder heeft vooral de kleuren oranje en bruin. Het kunstwerk is handgeschilderd en direct op te hangen. Het schilderij is 80 en 30 cm.

naar de website

Schilderij Forbidden Fruits

Dit is een abstract schilderij van kunstenares Ines. Het kunstwerk heet Forbidden Fruits. Ines heeft het schilderij gesigneerd. Het is handgeschilderd en je kan het direct ophangen. Het kunstwerk is 150 bij 50 centimeter.

naar de website

Schilderij Crazy Clouds

Dit is een abstract, rustgevend schilderij van kunstenares Ines. Het kunsterk heet crazy clouds, dus het is de lucht met gekke wolken. De wolken zijn erg kleurrijk, maar toch is het schilderij rustgevend. Een kunstwerk als deze pas mooi bij een modern interieur. Ines heeft het schilderij gesigneerd en het is 150 bij 50 centimeter.

naar de website

Schilderij Happiness Circles

Dit is een apart schilderij van de kunstenares Ines. Je ziet niet vaak een rond schilderij en dan ook nog in de vorm van een veelluik (negenluik). Dit schilderij kan je op verschillende manieren ophangen. Het kunstwerk heet happiness Circles en de vrolijkheid straalt er ook vanaf. De schilder heet haar werk gesigneerd en je kan het direct ophangen.

naar de website

Flaming Flower

Dit abstracte schilderij heet Flaming Flower. Het lijkt alsof de rode bloemen in vlam staan. Dit kunstwerk is een drieluik geschilderd door Elizabeth en ze heet het ook gesigneerd. Dit schilderij is een echte eye-catcher. Het schilderij is 140 bij 50 centimeter.

naar de website

Schilderij Forzen Delight

Een abstract schilderij geschilderd door de kunstenaar Lennox. Het is een drieluik met vooral de kleuren grijs en blauw. Het schilderij heet Frozen Delight en is gesigneerd door de schilder. je kan het schilderij direct ophangen.

naar de website

Schilderij Houn Haumki

Een vrolijk, kleurrijk abstract schilderij van kunstenares Elizabeth. Het schilder is een drieluik die Houn Haimki heet. Het kunstwerk straalt vrolijkheid uit door de verschillende felle kleuren. De schilder heeft haar werk gesigneerd.

naar de website

Abstract kunstschilderij

Dit abstracte en figuratief kunstwerk is een blikvanger in huis. Iedereen zal iets anders zien in dit werk. Op het eerste gezicht zie je twee appels, maar omdat er een hap is uit de ene appel, krijgt het al een ander verhaal. Het werk is geschilderd in de kleuren wit, oranje, groen en beige. Dit werk kan worden geplaatst in bijna elk interieur.

naar de website

Together kunstwerk

Dit is een prachtig abstract kunstwerk van een herfstachtig bos waar je een figuur ziet met een hond in het klein. Het werk is geschilderd in verschillende bruintinten en aardetinten. Het kunstwerk is volledig met de hand geschilderd met acrylverf op canvasdoek. Het kunstwerk is door de kunstenares gesigneerd.

naar de website

Schilderij Mystical Foxtail

Een abstract schilderij van kunstenares Elizabeth. Het is een drieluik, waar vooral de kleuren roze, paars, lila en wit zijn gebruikt. De schilder heeft haar werk gesigneerd en je kan het direct ophangen.

naar de website

Kunstwerk Tree of Hope

Dit is een schilderij met een heerlijk lentegevoel. Je haalt letterlijk de lente in huis, met deze bloeiende boom met bladeren. Voor dit kunstwerk zijn verschillende groentinten gebruikt. Hang het schilderij op een prachtige, zonnige plek in huis. Het werk is vierkant ( 80 bij 80 cm). De kunstenares heeft haar werk gesigneerd.

naar de website

David Bowie kunstwerk

Dit is een prachtig kunstwerk van de grote ster David Bowie. Iedereen kent zijn nummers wel. Dit kunstwerk is een portret volledig geschilderd in het zwart met wit. Het werk is ook in kleur geschilderd. Het werk is 80 bij 80 cm dus vierkant. Het werk is door de kunstenaar gesigneerd en de zijkanten zijn mee geschilderd.

naar de website

Afternoon Delight schilderij

Dit is een prachtige, figuratief en abstract schilderij geschilderd in verschillende warme kleuren. Je ziet verschillende likeurglazen en flessen. Dit is een leuk schilderij voor in de woonkamer of in bijvoorbeeld de keuken.

naar de website

Greek Horse schilderij

Dit is prachtig schilderij van een mythologisch Grieks paard, wat half abstract en half figuratief is geschilderd. Je ziet vooral rood, bruin en groentinten geschilderd op een blauwe achtergrond. De kunstenaar heeft zijn werk gesigneerd en als je goed kijkt zie je een snaarinstrument op de achtergrond.

naar de website

Tips voor schilderijen

Moderne Kunst!